Produktet er lagt i kurven

Fortsæt indkøb eller Gå til kurv

Abonnementsbetingelser for Hop om bord i 120 ord

Forlaget Æsop og 101-ODENSE står bag www.hopombordi120ord.dk og spillet derpå.

Abonnementsperiode 
Abonnementsperioden er på 12 måneder. Abonnementet træder i kraft, når institutionen bestiller adgang til spillet via bestillingsformularen, og abonnementet er registreret hos Forlaget Æsop. Abonnementet er uopsigeligt i abonnementsperioden. Eventuelle prisstigninger kan ikke ske med tilbagevirkende kraft. Abonnementet bliver automatisk forlænget, når det første år er gået og der fremsendes en faktura med den gældende abonnementspris, som kan ses på www.forlaget-aesop.dk.

Opsigelse
Ønskes abonnementet opsagt skal det ske minimum 1 måned før abonnementets udløb, da det ellers bliver automatisk forlænget. I tilfælde af opsigelse skal det ske ved at sende en e-mail til mail@forlaget-aesop.dk med institutionens oplysninger og en tilkendegivelse af, at I ønsker at opsige abonnementet.

Abonnentens oplysninger
Abonnenten opgiver Institutionens navn, institutionsnr., evt. EAN, kontaktperson, adresse, telefon samt e-mailadresse ved bestilling. Disse oplysninger følger abonnementet på hopombordi120ord.dk. 

Omfang
Abonnementet på hopombordi120ord.dk omfatter adgang og brugsret til de spil og informationer, der findes på hjemmesiden. I forbindelse med videreudvikling vil indhold og funktioner i spillet og på hjemmesiden løbende kunne ændres uden varsel. 

Abonnentens brugsret
Al tekst og andet materiale, herunder programmering og koder, er beskyttet af Lovbekendtgørelse om ophavsret. Alle rettigheder tilhører Forlaget Æsop eller dennes samarbejdspartnere.

Brugsretten omfatter retten til at vise indholdet fra hjemmesiden på de computere, 
som brugeren benytter på institutionens adresse.